Elit Egység

Nem ragoznám túl, tavasszal érkezik a TV2 műsörára a Flashpoint, Elit Egység névvel, hétfő esténként az NCIS után jön majd, a Gyilkos számok helyére. Krimi hétfő ugyebár. Forrás a Sorozatjunkie, és aljas módon Ctrl+C, Ctrl+V kombóval idemásolom a nekünk érdekes részt a postból:

“Ha hétfő, akkor továbbra is Krimihétfő. A már jól bevált NCIS-t az Elit egység (Flashpoint) fogja követni.

Az Elit egység című sorozat jó bizonyíték arra, hogy nem csak az amerikaiak tudnak sikersorozatot gyártani! A kanadai sorozatban egy torontói elit rendőri egység legizgalmasabb ügyeit kísérhetjük figyelemmel. Az egység tagjait olyan esetekben vetik be, amikor más egységek már csődöt mondtak: túszejtés, bombafenyegetés esetén, vagy különösen veszélyes fegyveres bűnözők ártalmatlanítására. A rengeteg fegyver és csúcstechnológia mellett az egység tagjai ösztöneiket és ítélőképességüket is nagyban használják a rájuk bízott veszélyes ügyek megoldásához.”

Címmel nem vagyok megbékélve, várjuk a többit.

Ó, és ha már Flashpoint, erről akartam írni, de külön postot nem szántam volna rá, szóval ide pont jó lesz. Kitalálja ki, hogy ki segített a múlt heti Smallvilleben (8×12) Clark Kentnek megmenteni a világot? Na ki? A választ szemét módon a tovább mögé rejtettem.


smallvilles08e12hdtv1

Bizony a nyertes, David Paetkau, vagyis Sammy-boy. Az imdb szerint a Smallville 1×03-ban is szerepelt, hát enyire nem jó azért a memóriám, de elhisszük nekik. Érdekes, hogy itt is rendőr, de itt már komoly családja van.

Reklámok