No mivel Deino a promónál spoiler-stopot hirdetett, most írok egy kis szösszenetecskét. Ide jöhetnek a vélemények :)  (a post ment ki oldalra a menübe, onnan is elérhető lesz)

Tehát… 1×13. Történetben nem sokat haladunk, ugye csak megpróbálják elrejteni a Szelencét (nem sikerül – tök meglepő), és közben van a kalamajka. Kapunk egy újabb ex-Herkules szereplőt, ő alakítja az Am( – vagy An)fortas nevű varázslót, aki anno volt.

Mikor az elején szóra jött, hogy régvolt Inkvizítor, meg a varázslója, csöppet reménykedtem, hogy Magda Searus meg Baraccus vagy valamelyik régi nagy Öreg, de aztán ezt nem merték még bevállalni…

Na írom a véleményeket, +/-, szokásos. De beteszem Tovább… mögé, hátha valakit nem érdekel.

+ Effektek. 720p, kötelező. Nem tudom ki rajzolgatja ezeket, de kalapom lengetem előtte.

+ Kahlan. Ezt azt hiszem nem kell magyarázni. Akinek kell, az menjen orvoshoz. De tényleg.

+ Kapjuk a mitológiát, még ha ferdítve is. Régmúlt idők Inkvizítorai, Keresői, Varázslói. Még ha csak kicsit is.

+ Iolaus. Oldszkúl. Jó volt újra sorozatban látni, és jól is állt neki a karakter.

+ Goodkind uraság kezdi adagolni a jóságot, végre nem csak levegőben lógnak a dolgok. Mivel ez a könyvben is csak nagyon későn kezd el kiderülgetni, ez az első évadban igencsak dicséretes. Még ha nem is sok egyszerre.

– Néhol kicsit erőltetett párbeszédek, meg magyarázkodás…

– Fillep ep… Igen, kell ilyen is, meg kellett valami körítés, de má harcot akarok!! Népek Palotáját!!

És hogy ne legyen olyan sok post, ezért lesz egybe most egy promo is. Szóval 1×14, Hartland. Szarvasföld, Richard szülőföld. Hogy ezt hogy hozzák össze, lövésem sincs, mert azért ne mászkeráljunk má’ vissza! Szarvasföldre egyszer szabad csak menni, de akkor már Nicci!! (L)

Visszatér Chase – kedvenc Határvadászunk -. aki eddig ugye szinte semmit sem alkotott, és az igencsak dekoratív kinézetű Anna kisasszony (most, hogy még egyszer szerepel, kikerestem: Jessica Chapnik) is. Hogy minek, halvány fogalmam sincs… És hogy ezúttal valóban visszatér-e, vagy megint csak Lord Rahl varázsol. Meglássuk.

Promo alapján mintha gárok jönnének, meg mintha lenne Határ újra… Hát, meglássuk. Szóval tessék, 3 kép és a video.

És a videjó:

No, csapjatok a billentyűk közé, lássuk a véleményeket az előző és az ötleteket a következő részhez.

Reklámok