Nah, mint az bizonyára mindenkinek feltűnt, mostanában elég nagy káosz uralkodott errefelé… Kicsit hanyagolva lett a blog, főképp mert a fordítások is totál káoszban készültek, soha nem tudtuk mi hogy lesz. Viszont most már egyrészt beküzemeltük a közös twittert (link) – fordításos üzenetek nagyrészt csak ide fognak jönni mindkettőnktől, nem lesz két külön szócső; másrészt szépen visszaállunk a blogos értesítős módszerre is, gömböstül-mindenestül, mert ez így nem állapot.

A dolog a következő: Dollhouse a május 9.-ei epizóddal leköszön (reméljük második évad azért még lesz), míg Castle bácsi május 12.-én jön utoljára. A Kereső pedig május 24. napján hagy el minket, addig folyamatosan új részek jönnek. A Flashpoint rajongók járnak a legjobban, abból még jóóó sok rész jön, amit mi speciel nagyon nem bánunk, mert ez az évad istenkirálycsászár.

Évadértékelő írások valószínűleg várhatóak, meglátjuk időnk mennyire engedi majd. Ha összejön, megpróbálunk felmászni a Junkie hasábjaira is – ez majd még kiderül.

Addig is, tessék szépen követni minket itt, meg twitin – és persze élvezni a sorozat epizódokat a feliratokkal. Természetesen ha bármi van, tessék dobni minket maillel (deinoftdarkspell [at] gmail [dot] com), ha csak random írnátok nekünk valamit, IDE nyugodtan lehet bármiről írni.

Most szépen nekiállok, és frissítem frissítettem a Helyzetjelentés oldalt; Deino pedig tövig rágott körmökkel várja, hogy végre jöjjön angol felirat az 1×08-as Castle-höz.

No, (röviden) ennyi, további kellemes hétvégét mindenkinek!

Reklámok