… mert az még mindig trendi. Összefoglalom gyorsan, mi van a most aktuális négy sorozatunkkal, hogy mindenki tisztá(bba)n lásson.

Castle

A ma kijött 10. rész az első évad végét jelenti, azt beszélik már biztos a következő évad, de hivatalos bejelentés még sehol nem volt. Az évadzáróhóz felirat olyan csütörtök-péntek magasságában, bár az angol felirattól függ.

Dollhouse

A Babaházzal semmi nem egyszerű. Bár a TV-ben több részt már nem adnak le, de a DVD-n még két részt kap majd a sorozat: a FOX által megtorpedózott, ezért le nem adott pilot, és az 1×13, Epitaph One  (Felicia Day színésznővel!) c. rész kerül még rá a korongra. Esélyek a második évadra? Őszintén? Nem sok, a finálé nézettsége pl. abszolút mélypont volt, a sorozat amúgy sem túl erős nézettségi eredményei között.

Flashpoint

Hát itt is kicsit érdekes a helyzet. A neten per pillanat úgy néz ki, hogy a 2×13 lesz az utolsó rész ebben az évadban, bár voltak olyan hírek, hogy 20+ részt kap a második évad, meg minden. A túlélési esélyei a Flashpointnak elég jók, a pénteki szentháromságban elég jól hoz (a Ghost Wisperer+Numb3rs+Flashpoint trió uralja az egész péntek estét nézettségileg, a CBS örül is neki rendesen), úgy hogy szerintem biztos a következő évad (hivatalos bejelentés nem volt, de hülye lenne a CBS megbontani a nyerőfogatot…). A 2×12 felirat itt is csütörtök magasságában.

Legend of the Seeker

Ide nagyon nincs mit írni, a Kereső legendája május 23-án zárja az első évadot, szinte biztosan lesz második évad, a szindikátusi sugrázás miatt nem tudok pontos nézettséget mondani, de jól megy neki, szóval bár hivatalos bejelentés itt se volt, de olyan erős 90%, hogy lesz. és már olyan rég berendelték a második évadra, hogy szó szerint el is felejtettem.

Feliratokról (ez a frissítés)

Többen kérdezték, hogy lesznek-e javított évadpakkok. Igen, lesznek. Akinek nem sürgős, várjon még kicsit a DVD-re karcolással, úgy tervezem egy-másfél hónapon belül szépen folyamatosan átnézem a feliratokat. Tessék csekkolgatni majd a Feliratok aloldalt, szépen odabiggyesztem a javított! szót a már átnézett/kijavított felirathoz.

Aki esetleg nem akar várni, az a Seekert nagyjából egyből kiírhatja, ott nem sok javítás várható, de pl. Castle fanoknál igencsak javallott, mert azok elég sebtiben készültek. Aki esetleg talál hibát valahol, valamiben, nyugodtan dobja át nekünk a  deinoftdarkspell [at] gmail [dot] com levelezős fiókra. Biztos lesz még róla info is, a finálék után még az A&D-t meg szeretném csinálni, aztán amint vége a vizsgaidőszaknak, szép lájtosan sort kerítek a feliratjavításra.

(Jelenleg 1×01 – Castle van javítás alatt)

belekontárkodott: darkspell

Reklámok