3451038294_ee98d56909

Egyrészről ugye legalább annyira örülünk, mint Dichen Lachman és Miracle Laurie a képen, mert lesz második évad a Babaházból, más részről némi közszolgálati tömegoszlatást fogok végre hajtani, a lehető legrövidebben.

Olvastam ilyeneket, hogy a FOX leadja majd a 13. részt, mert imdb-n / itt ott amott ki van írva neki egy airdate. Hát nem, a FOX bizony nem fogja leadni azt a részt, sorry. A jelzett dátum (2009. július 28) ugyanis a DVD megjelenés időpontja. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy előbb lesz belőle egy release, mert Svédországban le fogják adni a részt – de szintén valamikor júliusban (konkrét dátumot nem tudok), amivel nem vagyunk nagyon sokkal előrébb. A DVD egyébként már előrendelhető az Amazonon.

ÁPDÉT: Felmerült, hogy lesz Summer Glau (ha netán valakinek súlyos fejsérülése lenne, és nem ugrana be egyből az arca: River Tam a Firefly-ból, Cameron a TSCC-ből, segítségnek még itt egy pár kép.) a Dollhouse második évadában. Icipicit bővebben: via ~sorozatjunkie.

A tovább mögé pedig inkább érdekesség szinten a stáb néhány női tagjának twitter címe, hogy legyen egy kis olvasnivalótok.

dichen

Dichen Lachman, mindenki kedvenc Sierrája // @DichenLachman

dushku

Eliza Dushku. A teljes neve Eliza Patricia Dushku, innen a twitter nickname: @ElizaPatricia

miracle

Az évad legnagyobb meglepetését szállító (1×06 epizód) @MiracleLaurie

felicia

Felicia Day kakukktojás, ő még nem szerepelt a babaházban, de majd fog az 1×13-ban. @FeliciaDay

Reklámok