feliciaday

A Dollhouse női osztagának twittelését már a múltkor kiveséztem, most Felicia Day társaságában fogunk Flickrt barangolni. Ha valaki még nem tudná mi az a Flickr, akkor most tömören vázolnám: egy – nagyon – népszerű online képgaléria, felrakod a fotóidat, írhatsz hozzájuk leírást, albumokba rendezheted, mások kommentelhetik, stb. Viszont ez azért jó, mert ide nem (csak) a photoshootok meg hasonlók kerülnek fel, hanem amit rajongók, vagy jelen esetben maguk a színészek fényképeztek. A tovább mögé kiválogattam azokat a képeket amik a mi sorozatainkhoz kapcsolódnak, de nyugodtan meg lehet nézni Felicia összes képét (a fenti képre kattintva egyből oda is ráncigál titeket a böngésző), mert tök jópofák vannak ám neki.

3484513048_051a672273

Dichen Lachman, Felicia Day, Miracle Laurie. Ugye a Dollhouse kapcsán találkoztak – Epitaph One – , többször már nem írom le, esküszöm! ^^

3483666543_c9930514ef_o

Ez a kép meg egyenesen cuteness overload, bamm, agy elszáll, tíz perc szünet, állat felkap. Azt az előbb elfelejtettem leírni, hogy minden kép klikkre a flickr oldalt hozza be, ott el lehet olvasni Felicia hozzáfűznivalóját a képekhez, meg van egy rakás komment is rajongóktól stb. Ráadásul ha jól olvastam, ez a kép Londonban készült. Meg az előző is. Mik vannak?

2852269012_8cf07558f4_b

Ez meg csak szimplán jó kép (indrekt reklámmal, tessék menni csekkolni Felicia twitterét, megéri, elég jó szövegei vannak – azért némi angoltudás ugye szükséges a dologhoz).

2711205104_37016bdb15_b

Ájfónnal, ComicCon, de mivel az ájfonba nics vaku, ezért kellett némi gyertyaláng támogatásnak – a modern technika csodái. Azt hogy Masi Oka (a.k.a. Hiro Nakamura), hogy került a képbe nem tudom, de Nathan Fillionnal anno a Buffy utolsó évadában játszottak együtt, meg még valahol, amit majd a következő kép kapcsán részletezek.

2710391305_a9e0c1c992_b

HELLYEAH! A tökéletes lezárás, balról jobbra: Nathan Fillion, alias Captain Hammer, Felicia Day, a.k.a. Penny, és Neil Patrick Harris, alias Dr. Horrible. Akinek még ennyiből se jött le, a közös projekt a Joss Whedon által rendezett, brutálisan jó kritikákat és anyagi sikert is hozó Dr. Horrible’s Sing-Along blog,  felmerült már a folytatás lehetősége is, aki még nem látta, az rohanjon és pótolja be. Én ezzel most el is búcsúznék, majd jön még eyecandy meg mindenféle jó videó később, a Flickr túra Felici Day-el ezennel véget ért.

Reklámok