Igen, emberek, ezt is megértük. Valami ilyesminek kellett volna ennek lennie már az elején is, kérem szépen. Itt van az a potenciál, ami benne van az alapsztoriban, és Whedon úrban.

Nem írok sokat, de az spoileres lesz, szóval tudjátok.

dollhouse.s01e13.dvdrip.xvid-reward[15-07-15]

Még egyszer: igen, ilyennek kellene lennie ennek a sorozatnak. A felhasznált technika, a morális kérdések… ez bizony mind bennevan, csak eddig nem mutatták meg. Reméljük, hogy a visszajelzésekből tanul a FOX, és a következő évadtól kicsit szabadabb utat engednek a górénak.

No lássuk, mi volt. A legnagyobb dolog: Topher. Ahogy a mindig vidám, rész elején Dominic-ot porba alázó Topher beleőrül tettei következményébe… Totál borzongás. Az ember, aki éveken keresztül csak egy játszótérnek tekinti az egészet, az apokalipszis után rádöbben, hogy mit is tett. Hogy mit is adott a kapzsi üzletemberek kezei közé.  Valami isteni jelenet volt.

A másik emberke, akit ki kell emelni: Dushku kisasszony. Végre úgy volt jó szerepe, hogy nem kurvát játszott. Végre nem akartam agyonütni az első kezembe akadó dologgal. Végre értelme volt annak, amit tett. Ami felveti a kérdést: EDDIG MIÉRT NEM?! 12 részen keresztül nyomták a kurva-stylet. Mostanra sikerült rájönni, hogy ez így nem kóser? Ejnye-bejnye. No de reméljük ez egy jel a 2. évadra tekintve.

Igazából most az a kérdés, hogy ez egy megírt, kőbe vésett jövő-e, vagy Whedon bá’ kitalál valamit, és totál keresztül húzza az egészet. Őszintén szólva örülnék neki, ha így maradna. Darkosodjunk már egy kicsit, ha kérhetem! Jöjjenek szépen fel a morális kérdések, ne csak a kurválkodás legyen már a lényeg…

dollhouse.s01e13.dvdrip.xvid-reward[15-04-00]

Felicia Day (a csajszi a színészkedés mellett nem gyengén geek is: IDE szórja a képeit, ITT meg Tweetel ezerrel) kvázi főszereplése is jót tett a résznek, talán azért, mert így levette Dushku válláról a terhet. Bár a végére szépen elfogynak a túlélők, de a pörgés nem áll meg. A flashbackek is nagyon jól lettek kiválasztva, van még ami az első évad elé repít minket, a többi pedig a pokol útjának kikövezései… Hová juthat a technológia, ha rossz emberek kezébe jut.

Na tovább nem szaporítom a szót. Nekem naggggyon bejött a rész, simán az eddigi legjobb Dollhouse. Reméljük ez egy felvezetés a második évadra.

Reklámok