Nem egész három hét múlva elstartol (számunkra) az új idény, szóval gondoltam egy kis összefoglalás nem árt majd.

Néhány dolog:

  • Idén (főképp februárig, főképp én) kicsit elfoglaltabbak vagyunk, szóval várhatóan a feliratok lassabban jönnek majd. A minőségből nem engedünk, reméljük az 1-2 nappal több várakozás nem fog senkinél sem maradandó károsodást okozni.
  • Aki esetleg nem tudná, profilunk marad a tavalyi: Castle, Dollhouse, Flashpoint, Legend of the Seeker, Sanctuary. Mostanában több levelet is kaptunk olyan kérdéssel, hogy nem fordítanánk-e ezt vagy azt. Sajnos NEM, nem fér bele az időnkbe (élni is kell, ugye). Ilyen témában kérünk titeket, NE írjatok. Köszönjük.
  • Követni minket twitteren is lehet: EZ ITT Deino személyes twitje, EZ MEG ITT az enyém és van egy közös is, EZ ITT. Fordításokról ez utóbbin lehet majd tájékozódni, plusz reményeim szerint minden feliratról a blogon is lesz bejelentés.
  • Aki esetleg nem szeretné tőlünk tölteni a feliratot, f.hu-ra is kapásból küldjük, ők meg teszik ki amint tudják.
  • Értekezni velünk többféle  módon is lehet: egyrészt az @darkspell, @deinoerd, @deinofdarkspell tweet replykkel, másrészt itt a blogon kommentben, harmadrészt pedig a deinoftdarkspell@gmail.com email címen. Lehet írni nyugodtan, előbb-utóbb válaszolunk is.
  • Seeker fronton kibeszélők szerintem várhatóak, ez függeni fog a felirat készültének gyorsaságától és az időm szűkösségétől. Aztán majd meglátjuk.
  • Mi van még… ja igen! Nemsokára EXKLUZÍV meglepetésünk lesz, napi egyszer ajánlott csekkolni a blogot, vagy bepakolni minket RSS feedbe. Pontos időpont még nincs, de amint megvan a dolog, kerül is ki.

Egyenlőre nekem ennyi, ha Deinonak van valami közölni valója, még beleszerkeszti. Előre is jó szórakozást mindenkinek, kellemes sorozatidényt!

Minimális hozzáfűznivaló, egyelőre még nem tudom mennyire gyakran fog frissülni, de lett nekünk egy tumblr accunk,  ahová olyan a sorozatainkhoz kapcsolódó dolgokat képeket, videókat, zenéket, stb. fogok pakolni, amikre itt a blogon felesleges lenne egy egész bejegyzést megejteni, de azért a sorozataink kedvelőinek érdekes lehet. Vessetek rá egy pillantást, hátha tetszik majd.

Reklámok