Poszter, mert 21-én visszatér Ricsi, és egy kis kötelező irodalom:

Konkrétan az van, hogy mint ds is írta, belassultunk, mint atom. Én egyszerre igyekszem dolgozni, tanulni főiskolán (nappali, állami), élni magánéletet, és van ám még egy napi szinten bizergált blogom is, oda is illene frissíteni… És néha az egész szépen összecsúszik, konkrétan a gólyatábort sikerült megfejelnem egy gyönyörű kis megbetegedéssel, és igazából ha három napot kiesel a játékból, akkor utána nem három nap lemaradásban leszel, hanem sokszor három: három nap meló, három nap iskola (ez itt még nem játszik, hála az égnek), három nap blog-blog-blog, három nap fordítás, ami már amúgyis lemaradásban volt… Őrület. Ja, és mellé kb. sokkal lassabban +pontatlanabbul gépelek, nem tudom kinek volt meg a láncfűrészes mutatványom, kinek nem.

Szóval fúha van, meg ejha, igyekszünk, perpillanat mintha látnám a fényt a meló vs. tanulás alagút végén, és onnan már csak nagyon picit van messze a szabadidő, mint olyan elérése. Felmerültek olyan ötletek, mint a kokain és a speed, de úgy döntöttünk, ezek nem elég költséghatékonyak. Az időgéppel is elég szarul állunk még, ergo sajnos látványosan gyorsabb haladást nem ígérhetek senkinek. De tényleg igyekszünk. Leverage 3×12 34 percen, ma sok meló lesz és sok óra, de valamikor igyekszem befejezni. Uff, én beszéltem.

Deino

ui.: amíg Scott Pilgrimből csak ciril betűs förmedvény van, addig nagyon nem tudok vele mit kezdeni. Jöhetne már egy fasza R5, urambocsá DVDRiP. Ha valaki lát ilyet, twitter, e-mail, bármi, csak jelezze.

Reklámok