[Disclaimer: az előzetes szó szerint ellövi az első rész összes fordulatát, szóval csak akkor nézzétek meg, ha nem kaptok infarktust az ilyesmitől]

Szóval, Grimm. A Castle csúnya véget érése után úgy döntöttem, körbe nézek a piacon, hogy mi merre hány lépés. Szeptembertől érkezik a Grimm nevű sorozat, az NBC logója virít a seggén, a bátrabbak a fenti előzetesből láthatták, hogy kb. milyen stílusban igyekszik érvényesülni. A kevésbé bátraknak pedig álljon itt a Sorozatjunkie hasábjairól pofátlanul kikontrolcézett pár soros ismertető:

Sztori: A főhős egy nyomozó egy olyan világban, ahol léteznek a tündérmesék szereplői – csakhogy erről az emberek nem tudnak. Hősünk elkezd megmagyarázhatatlan dolgokat látni és kiderül számára, hogy egy elit vadász, egy Grimm, akinek feladata az egyensúly megtartása az emberek és a természetfölötti lények között – általában úgy, hogy előbbieket védi meg utóbbiaktól.

Sajnos itt nincs meg az nagyszerű luxusunk, mint a Dollhouse esetében volt, hogy nagyon lehetne tippelgetni a minőséget illetően. Szerintem valószínűleg jó lesz, de majd kiderül.

Reklámok